Despre noi

Ne ambiționăm să vedem partea haioasă a creșterii copiilor. (Pro)misiunea noastră este amuzamentul și detensionarea prin râs. Cu alte cuvinte, mai puțin pompoase, scriem ca să n-o luăm razna.
Nu vei lua parte la vreun workshop despre cum să devii mai implinită decât esti deja, dacă și numai dacă urmărești acest blog. Nici nu vei ajunge la performanța de a avea un nou insight asupra întregii tale existențe. Nu îți vei descoperi vreun spirit antreprenorial pe care nu credeai ca il ai până când ai devenit mamă. Departe de noi gândul să darâmăm mituri de parenting sau, mai grav, să venim cu noi idei de creștere a copilului. Este plin netul de ele. Îți promitem însă, că îți vei antrena mușchii faciali prin râs, în loc să riști noi riduri de îngrijorare.
Chiar dacă nu suntem pe malul unui lac, la o cabană, îmbracate în pulovere faine, cu o farfurie de biscuiți lângă – cum am văzut prin filme, ne-a lovit inspirația. Nu avem nevoie de acest decor pentru că ne-am propus să nu îi mai citești doar pe cei care iți spun că NU faci lucrurile așa cum ei cred că ar trebui. Începând de azi, fiecare dintre noi, mămici sau viitoare mămici (am fi prea optimiste să sperăm și la tătici), are dreptul să rămână hâtră, asemenea bătrânului Creangă, în această călătorie a „motherhood” -ului.
E momentul să spunem lucrurilor pe nume. E momentul să ne amuzăm de noi, pe seama noastră și, mai ales, în cinstea noastră!

Nota Bene: Interzis celor care nu agreează sarcasmul.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Despre noi&8221;

  1. Pingback: Despre noi | Doar Un Scutec Să-ți Mai Pun

  2. La cate scutece am pus la viata mea, nu se putea sa-l ratez tocmai pe asta! Si eu cred ca hazul de necaz e cea mai buna arma impotriva depresiei sau disperarii, cat timp mai putem schita un zambet putem rezista la orice, chiar si la placuta tortura a cresterii copiilor.
    Bine te-am gasit, voi semna des condica pe aici, ma simt ca acasa. Pardon, ca la serviciu! (lucrez la neonatologie) 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s