Ghid practic de ştergere a pozelor din telefon

button-delete

1. Deblochezi telefonul şi accesezi meniul de poze.

2. Vizualizezi toate cele 1264 de poze şi 47 de filmuleţe, ba râzând, ba suspinând, pentru că fiecare moment surprins îţi trezeşte o amintire.

3. Hotărăşti să elimini pozele neclare. Ei, hai, că deja ai eliminat zece poze. Parcă merge mai bine!

4. Constaţi că ai păstrat câte cinci poze surprinse succesiv. Da, dar într-una i se vede gingia, în alta se vede cum mijeau dinţişorii pentru că zâmbeşte mai larg. Decizi că nu poţi renunţa la niciuna. Lasă că le ştergi pe următoarele.

5. Ia uite! Alte optsprezece poze făcute una dupa alta, fix în acelaşi moment. Da, dar în prima e lumina bună, în următoarea a ridicat puţin picioruşul, în următoarea…uite-l, dom’le, ce atitudine de ştrengar are!

6. Nici de următoarele poze nu te înduri. Unele sunt din vacanţă, într-un ridica o pietricică, în următoarea o arunca. Ar fi păcat să strici povestea ștergând o poză din întreg şirul. N-ar mai avea niciun sens una fără cealaltă.

7. Treci la filmuleţe. Într-unul gângurea, în altul a făcut prima întoarcere pe burtă de unul singur, într-unul se bălăcea în baie, în altul râdea în hohote… Ia uite şi primii paşi singur, singurel! Apoi a zis „mami”, în altul a zis „tati”, într-unul manâncă singur şi se murdăreşte tot, în altul a furat un măr de pe raftul magazinului şi-l plescăie cu poftă. Uite-l ce haios dansează şi uite-l şi prima oară pe schiuri! Mi-e clar. Nici de aici n-am ce şterge.

8. Te interesezi de oferta furnizorului de telefonie la care eşti abonată, pentru mai mult spaţiu în cloud.

Sursa foto: https://images.google.com/

Reclame

6 gânduri despre &8222;Ghid practic de ştergere a pozelor din telefon&8221;

  1. Ghidul meu e si mai practic: nici macar nu stiu pe ce buton trebuie sa apas ca sa fac poze, deci e totul…virgin! 🙂 Altfel sta treaba cu aparatul foto, ala de-l iau in vacante si fac mii de poze…Si nu ma indur sa sterg niciuna, nici alea miscate, tot zic ca poate am surprins vreun spirit din alta lume. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s