Eu nu vreau la grădi

Eu nu vreau la grădi. Dimineaţa devreme vreau să o petrec cuibarită pe canapea, savurând deliciosul tău ceai cu sare, servit în
pahare ingenios construite din şosete. Eu nu vreau la grădi. Cafeaua băută în tihnă şi fără întrerupere nu are gust de dimineţi ciufulite. Eu nu vreau la grădi. Uscatul părului e monoton dacă nu e întrerupt de captivanta ta piesă de teatru de păpuşi, pe care o regizezi cu atâta iscusință pe marea scenă a bideului. Eu nu vreau la grădi. Eu vreau în parc, să căutăm meticulos o mămăruţă, pe care apoi să o găzduieşti cu o grijă cel puțin mămească în cutia de la cercei şi pe care s-o numeşti, fără clipire, „Opt”.
Eu nu vreau la grădi. Oricât mi-ar fi lipsit timpul petrecut cu oameni de măsura mea, glumele lor sunt doar tentative slabe pe lângă hohotele tale de râs molipsitor. Eu nu vreau la grădi. Lumea adulţilor nu e nici cât negru sub unghie de fascinantă pe cât e felul tău de a creşte de la un minut la altul. Eu nu vreau la grădi… dar vacanţa s-a terminat. Da-mi Doamne răbdare să îi pot suporta pe adulţii aceștia crispați până când vii ţopăind acasă. Promit, la schimb, să am mare grijă de şosete, de bideu şi de Opt.

Sursa foto: http://www.greatbeginningsaz.com/testimonials.html

IMG_9792

Reclame

Un gând despre &8222;Eu nu vreau la grădi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s