Mă doare capul…

??????????????????Ca prim efect al sarcinii în dezvoltare, mi s-a instalat o durere de cap care aniversează vreo cinci săptămâni deja. Aş sărbători cu vin, dar nu e voie. Nici cu pastile.
M-am dus cu durerea la doctor, s-o pârăsc pentru cât e de nesuferită. Medicul de familie mi-a zis să iau maximum un paracetamol. Şi să mă odihnesc cât pot de mult. Somn de voie şi odihnă la pat, sau ceva de genul acesta mi-a recomandat. A fost primul moment de râs sănătos după multă vreme. Odihnă? Serios? Cu un copil de doi ani în grijă? Mwaaaahhhaaaahhhaaaa!
Am mers şi la doctoriţa ginecolog, să cer o a doua părere. Ea a fost mai miloasă şi mi-a zis să apelez cu încredere la nişte medicamente care-mi promit măcar câteva momente de respiro.
Acasă, ca un făcut, băiatul redescoperă toate jucăriile cântătoare, care răsună una mai tare ca alta, simultan. Cred că are un al şaselea simţ, precum maşinile acelea de spălat inteligente, care îi spune să apese acceleraţia pe nervii mei fragili. Oare care e limita?! La masă îmi cere două furculiţe, ca să bată cu ele în farfurie. Asta e o premieră! Până acum nu a bătut cu nimic. Încerc să ignor, să nu creadă că e vreo grozăvie care trebuie repetată des, spre amuzamentul audienţei.
Din uşa casei, după ce reprezentantul firmei de curierat a plecat, văd o pisică pufoasă care se apropie de mine în căutare de mâncare sau de afecţiune. O rog respectuos să nu mai tropăie, pentru că nu mai suport niciun decibel în plus.
Mă consolez cu gândul că durerea ar trebui să mă bântuie doar în primul trimestru de sarcină. Sau cel mult toată sarcina. Apoi o să mă ia durerea de cap din alte motive și o să-mi fie dor de durerea mea ușoară din perioada aceasta.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Mă doare capul…&8221;

    • Nu ajuta nici galeata zilnica de apa, nici rugaciunile in care invoc indurare. Nimic! Si nici episoadele cu copilul razgaiat si miorlait nu ajuta :)) Ca n-am posibilitatea sa ma uit la tv la ce vreau, cand vreau. Mai bine ma mint ca am astenie. Poate reusesc sa ma cred.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s